Tietoa meistä

Mikä on Pulpe de Vie?

Pulpe De Vie on luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja, joka sitoutuneesti taistelee ruokahävikkiä vastaan. Sarjan tärkeimpiä raaka-aineita ovat pientuottajilta ostetut hedelmät tai vihannekset, jotka eivät kelpaa ulkonäkönsä puolesta myyntiin. Sarjan tuotteet ovat kohtuuhintaisia ja ne valmistetaan Ranskassa. Tuotteiden tuoksumaailma hemmottelee hedelmien raikkaudella.

Lupaus taistella ruokahävikkiä vastaan:

Pulpe De Vie käyttää ainoastaan myymättä jääneitä hedelmiä ja kasviksia, sekä ostaa pientuottajilta niitä “hassunnäköisiä yksilöitä”, jotka eivät kelpaa myyntiin. Me haluamme tarjota näille yksilöille toisen mahdollisuuden loistaa tuotteidemme tähtiraaka-aineina.

Pulpe de Vie

Hedelmä ja huumori, kaikki mitä tarvitsemme!

Luonto sisältää kaiken, mitä iho tarvitsee. Pulpe De Vie tuotteissa yhdistyy patentoidut vaikuttavat raaka-aineet, vitamiinit, antioksidantit sekä mikroravinteet. Muutamme hedelmiä vesiksi, uutteiksi ja öljyiksi pienessä tuotantolaitoksessamme Ranskan Alpesissa ja tuotamme ihonhoitotuotteita laboratoriossamme Provencessa. Valmistuksessa huomioimme ihojen erilaiset tarpeet, ihotyypit ja elämäntilanteet ja pidämme tärkeänä kunnioittaa niitä.

Hyväksi todetut koostumukset vuodesta 2008

Pulpe de Vie on keskittynyt kehittämään puhdasta, vastuullista ja ennen kaikkea laadukasta kosmetiikkaa siitä lähtien, kun yritys on perustettu. Pyrimme löytämään luonnollisia vaihtoehtoja kaikille komponenteillemme käyttäen esimerkiksi piparjuurta synteettisen säilöntäaineen sijaan tai jopa oliivijohdannaisia ​​silikoneja korvaamaan. Meillä on 10 vuoden kokemus orgaanisesta kosmetiikasta. Luonnonkosmetiikan ei tarvitse tarkoittaa kallista! Tärkeä osa Pulpe De Vie filosofiaa on se, että tuotteet ovat kaikkien saatavilla.

YMPÄRISTÖÄ HUOMIOIDEN VALMISTETTU

Ruokahävikki

Eettinen kosmetiikka tarkoittaa sekä ekologista että sosiaalista tietoisuutta! Jotta elintarvikehävikkiä ei edistettäisi, käytämme niitä vihanneksia ja hedelmiä, joita pidetään sopimattomina myyntiin. Hyvä esimerkki tästä on esimerkiksi hedelmän outo muoto, koko tai liika kypsyys. Ostamme myymättömät hedelmät pieniltä paikallisilta tuottajilta aina, kun se on mahdollista. Nämä ovat hedelmiä, jotka muuten olisi heitetty pois. Me rakastamme “outoja” hedelmiämme: se on meille kaunis!

Paikallisuus ja kausiluonteisuus

Käytämme vain paikallisia ja kausiluonteisia hedelmiä vastuullisen ja ”locavore-lähestymistavan” mukaisesti. Tällöin keräämme varastoa vuodelle, mikä takaa, että voit hyötyä Miss Sunshine-hyytelöistä, jossa on orgaanista melonivettä tai Cozy Cuddle -rasvaa missä persikkaa ympäri vuoden!

Sertifikaatit osoittavat, että pidämme lupauksemme

Ollaksemme helposti tulkittavia ja luotettavia kumppaneita, päätimme tulla Ecocert, Cosmébio, Authentic Provence, Cruelty Free ja Vegan -sertifioiduksi. Tämä antaa varmuuden siitä, että tuotteet on valmistettu luonnonmukaisista aineosista, valmistettu Provencessa ja ovat eläinkokeettomia. Suurin osa tuotteistamme on vegaanisia, osassa on käytetty hunajaa.

Pulpe de Vie
Pulpe de Vie

Pulpe de Vie, mehiläisten palveluksessa

Pulpe de Vie:ssä haluamme ajatella itseämme Robin Hoodina ja taistelemme luonnon puolesta. Teemme asiat sitoutuneesti loppuun asti. 1% verkkosivuston myyntiluvusta on lahjoitettu ranskalaiselle organisaatiolle ”Un toit pour les abeilles”, jotta ihosi näyttää yhtä puhtaalta kuin omatuntomme! Teemme tämän koska pölyttävät mehiläiset tarjoavat meille kauniita hedelmiä.

100% valmistettu Ranskassa

Meidän hedelmämme ovat 100 prosenttisesti kasvaneet Ranskassa – Samoin koko tuotantoketju. Tarjouksistamme pulloihin, pakkauksemme kaavioihimme, tuotteemme jokainen osa valmistetaan Ranskan maaperällä! Laboratoriomme sijaitsee La Fare les Oliviersissa; meidän pahvipakkauksemme on peräisin Bouches du Rhônesta; luonnolliset painovärit tulevat Lubéronista, kaikki Etelä-Ranskasta. Itse toimimme Marseilleissa ja olemme aktiivisia toimijoita sen luonnon hyväksi myös paikallisesti.

Olemme ylpeitä Marseillesta!

Ennen kaikkea Pulpe de Vie on kosmetiikkayritys, joka sijaitsee yhdessä Marseillen vanhimmista alueista – Le Panierissa. Olemme ylpeitä kaupunkistamme ja kulttuuriperinnöstämme (itse asiassa olemme naapureita Ranskan Petanque-liiton kanssa!), Yritämme olla mukana niin paljon kuin mahdollista kansalaisaloitteissa ja työskennellä kovasti näyttääksemme kaunista aluettamme tuotteiden ja sosiaalisten verkostojen kautta!

Pulpe de Vien pieni tiimi ei ole kosmeettinen jättiläinen, vaan se on yhtä ystävällinen kuin ahkera: johtaja ja perustaja, Julie, logistiikkajohtaja, Elodie, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Sophie, digitaalisten hankkeiden johtaja, Juliette, markkinointi- ja viestintäprojektipäällikkö, Manon ja viestintäapulaisemme Sabrina. Kuusi naista sijoittui kauniiseen hankkeeseen, jonka taustalla oli usko siihen, että tiimityö ja toistensa kuunteleminen on yritys, joka yhdistää yrityksen.

Pulpe de Vie

Mutta ennen kaikkea Pulpe de Vie on sitoutunut kuuntelemaan sinua!

Paljon enemmän kuin pelkkä sitoutuminen, etuoikeutettu suhde, jota jaamme kanssanne, on elintärkeää! Suhteemme, jota jaamme kuluttajien kanssa, ravitsee ja inspiroi meitä ja auttaa meitä jatkuvasti parantamaan. Voit vapaasti jakaa palautteesi sivuillamme, olipa se hyvä tai huono (vaikka mieluummin se olisi hyvä, jos olemme rehellisiä.) (Joke!) (Tai ei).