Radiance & Energy tuotteet

Olemme purkittaneet Etelä-Ranskan auringon! Anna ihollesi annos loistetta Radiance & Energy valkoiman avulla!

Pulpe de Vie Radiance & Energy

Radiance and Energy tuotteista haluaisin...

Feel on the Beach

Kosteuttava asteittainruskettava kasvovoide 30ml
Luonnollisesti ihoa kevyesti päivettävä voide toimii päivittäisessä käytössä luomaan rusketusta asteittain. Tai tarpeen mukaan käytettynä luomaan sävyä ja energiaa iholle. Voidaan käyttää aamuin illoin puhtaalle iholle osana Pulpe De Vie ihonhoitokonseptia.

Like a Diamond

Heleyttävä ja kosteuttava kasvoseerumi 40ml
Heleyttävä kasvoseerumi virkistää väsähtynättä ihoa palauttaen sen luonnollisen hehkun. Voidaan käyttää aamuin illoin puhtaalle iholle osana Pulpe De Vie ihonhoitokonseptia.

Shine

Heleyttävä ja kosteuttava kasvovoide 40ml
Heleyttävä ja kosteuttava kasvovoide heleyttää ihon ja häivyttää väsymyksen merkkejä. Mica-mineraali tuo iholle kevyesti valoa taittavan pinnan ja tuote toimii täydellisesti myös meikin alla. Voidaan käyttää aamuin illoin puhtaalle iholle osana Pulpe De Vie ihonhoitokonseptia.

Brrright

Heleyttävä silmänympärysvoide väsymyksen merkkejä vastaan 15ml
Heleyttävä silmänympärysvoide häivyttää väsymyksen merkkejä ja tuo virkeyttä silmänympärysalueelle. Voidaan käyttää aamuin illoin puhtaalle iholle osana Pulpe De Vie ihonhoitokonseptia. Voidaan käyttää aamuin illoin puhtaalle silmänympärysiholle osana Pulpe De Vie ihonhoitokonseptia.

Sweet Little Face

Heleyttävä ja kosteuttava puhdistusvaahto 125ml
Hedelmäinen ja kuohkea puhdistuvaahto puhdistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet. Tuotteen hoitava koostumus toimii kuin energiaboosteri jättää iholle raikkaan ja heleän pinnan. Ota pieni määrä tuotetta kämmenelle, puhdista hellävaroen kasvot ja huuhtele vedellä.

Margar’eclat

Heleyttävä kangasnaamio Greippi 20ml
Heleyttävä kangasnaamio. Kosteuttava ja heleyttävä vaikutus toimii iholla kuin energiaboosteri. Saa kasvojen ihon säteilemään raikkauttaan. Kangasnaamio asetetaan puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia

Sweet Frappé

Heleyttävä kuorintanaamio kasvoille 75ml
Heleyttävä kuorintanaamio kuorii ja heleyttää väsynyttä ihoa tuoden sille elinvoimaa. Hoitava hunajaa hedelmiä sisältävä coctail toimii myös naamiona. Käytä 1-2 kertaa viikossa. Levitä puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa noin 5 minuuttia. Pyörittele hellästi sormenpäillä ja huuhtele pois. Viimeistele hoitotuotteilla.