Vartalo & Hiukset

Samettinen iho ja elinvoimaiset hiukset!

Vartalo ja Hiukset

Vartalo & hiukset tuotteista haluaisin...

Oh My Gold

Kauneusöljy kasvoille, vartalolle ja hiuksille 100ml
Tehokosteuttava kauneusöljy, jonka 100% luonnollista alkuperää olevat raaka-aineet hemmottelevat ihoasi ja hiuksiasi. Tuotteen sisältämät kosteuttavat oliivi ja viikunakaktus ravitsevat ihoasi ja hiusten latvoja. Sopii käytettäväksi niin kasvoille, hiuksille kuin myös koko keholle.

Cocoon Addiction

Ravitseva vartalovoide
200ml
Täyteläinen ja ravitseva vartalovoide, joka tekee ihosta samettisen pehmeän. Manteli ja tuore viikuna korjaavat ihoa samalla kun tuotteen sisältämät ravitseva sheavoi ja kosteuttava aloe vera hoitavat ihoa saaden ihon tuntumaan pehmeämmältä.

Pompompidoux

Hellävarainen shampoo
250ml
Hellävarainen shampoo, jonka sisältämä omena tekee hiuksista kiiltävät sekä antaa niille hennon luonnollisen tuoksun. Shampoo sisältää hiusta kosteuttavaa aloe veraa ja hiuksen rakennetta vahvistavaa kasvipohjaista keratiinia, jotka yhdessä hoitavat hiusta ja parantavat hiusten käsiteltävyyttä. Sopii päivittäiseen käyttöön kaikille hiustyypeille.

Sorbet Givré

Tasapainottava shampoo
250 ml
Tasapainottava shampoo, jonka sisältämät kurkku ja sitruuna palauttavat hiuksien luonnollisen tasapainon ja kiillon. Sinkki vähentää talineritystä ja prebiootit boostaavat päänahan hyvää bakteerikantaa. Hiuksista tulee ilmavat ja helposti käsiteltävä. Shampoo soveltuu parhaiten hiuspohjan ongelmista, kuten kutinasta tai hilseilystä, kärsiville sekä helposti rasvoittuvalle hiuspohjalle.

Chapeau Melon

Kosteuttava hoitoaine ja naamio
150ml
Hiusten hoidon monitoimituote, jota voi käyttää sekä huuhdeltavana hoitoaineena että tehokosteuttavana hiusnaamiona. Hoitoaine/naamion sisältämät meloni ja kurkku elvyttävät hiuksiasi samalla kun tehokosteuttava aloe vera ja hiusta ravitseva risiiniöljy palauttavat hiusten elinvoiman ja kiillon. Sopii erityisesti kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Levitä naamio hiuksiisi ja anna vaikuttaa 2-3 minuuttia, huuhtele hellävaroen. Hoitavamman lopputuloksen takaamiseksi anna naamion vaikuttaa 5 minuuttia ennen huuhtelua.