Pulpe de Vie:n tarina

Tämä on Julie, Pulpe de Vie:n perustaja (mutta hän ei sitä vielä tiedä tässä kuvassa, otettu 10 vuotta sitten!)
Jos Julie näyttää siltä, ​​että hän on hieman huonolla tuulella, se johtuu siitä, että hän on Pariisissa (missä sataa), mutta erityisesti siksi, että hän alkaa kyllästyä markkinointityöhönsä suuressa maataloustuoteryhmässä.
Pulpe de Vie
Pulpe de Vie

Tämä on myös Julie, mutta hieman onnellisempana (ja ruskettuneena). Luultavasti siksi, että hän asuu Ranskan eteläosassa, mutta myös siksi, että Julie ja hänen paras ystävänsä Melanie ovat saaneet mahtavia ajatuksia: Saada maailma tuntemaan paremmalta (kyllä, tympeät pariisilaiset ​​mukaan luettuna) luomalla kosmetiikkavalikoima mikä, tuntuu hyvältä, on hauska, on hyvä iholle ja ennen kaikkea on VASTUULLINEN!

Julie pitää maapalloa hyvänä ystävänään. Ja pari tuntee toisensa melko hyvin: Julie kasvoi Afrikassa ja eikä ole koskaan menettänyt seikkailunhaluaan. Vahva yhteys ympäristöön ja paikallisiin kuluttajiin mutta samalla raaka-aineiden hankinta maailmasta toisella puolelta oli yksinkertaisesti käsittämätön yhtälö Julielle. Orgaaninen kosmetiikka, ehdottomasti, mutta valmistettu paikallisesti eli Ranskassa!

Pulpe de Vie
Pulpe de Vie

Heidän tarvitsi vielä löytää täydellinen raaka-aine resepti tuotteilleen. Luonnolliset, paikalliset, luomutuotteet… he saivat pian idean: reseptejä kehitetäisiin sataprosenttisesti luonnon tuoreista hedelmistä. Tätä ei ollut koskaan tehty. Tiivistetysti: oli aika siirtyä orgaaniseen kauneuteen 2.0: kirkkaita värejä, iloa ja paljon energiaa (sekä hedelmiä)!

”Kasvojen ihonhoitotuotteita, joissa on tuoreita ja paikallisia hedelmiä – Aivan hullua!”

Hullua, kyllä, mutta mahdollista. Laboratoriotutkijat vahvistivat tämän meille: hanke ei ollut pelkästään realistinen, vaan ajatuksessa oli myös paljon järkeä. Ainoa asia, joka puuttui? Löydä täydellinen resepti! Mutta ensin heidän oli löydettävä tämän tarinan tähdet… hedelmät! Piti järjestää casting tilaisuus, hedelmille sekä vihanneksille.

Pulpe de Vie
Pulpe de Vie

Casting pidettiin Ranskan omassa hedelmämaailmaan Hollywoodissa: Provencessa! Kypsät tomaatit, makeat melonit, mehukkaat persikat… tuotteet eivät todellakaan olleet puutteellista. Koska Julie haluasi pitää kaiken mahdollisimman tuoreena ja paikallisena, hän lähti matkalle tapaamaan Ranskan Provence-Alpes-Cote d’Azurin alueen pieniä tuottajia.

Julie joutui silloin kasvotusten surulliseen todellisuuden kanssa: suuri määrä hedelmiä ja vihanneksia, jotka oli heitetty pois, koska ne olivat vääränlaisia kooltaan ja muodoltaan… Julie teki päätöksensä, joka on edelleen olennainen osa yrityksen ideologiaa sekä Pulpe de Vie:n tuotteiden DNA. Kaikki tuotettaan paikallisesti, mutta käyttämällä “rumia” hedelmiä ja vihanneksia, joka on myös konkreettista työtä ruokahävikkiä vastaan”.

Pulpe de Vie
Pulpe de Vie

Julie työskenteli kuukausia putkeen, lähettämällä tilauksia, allekirjoittamalla sopimuksia mm. Nature et Découverteen ja Monop Beautyin kanssa.

Hänellä ei ollut henkilökuntaa, tonttuja tai menninkäisiä auttamassa, mutta paljon intohimoa ja C-vitamiinia (kiitos hedelmien). Pulpe de Vie pystyi vihdoin nousemaan lentoon!

10 vuotta ja 13 tuotetta myöhemmin, ja levitämme onnea tuhansille onnellisille asiakkaille, jotka vihdoin pystyvät saamaan käsiinsä tuotteitamme kivijalkamyymälöistä ja verkkokaupoista.

Pulpe de Vie
Pulpe de Vie

Julie ei enää lennä yksin: hänellä on nyt oman tiimi tuki omassa toimistossaan, Marseillen Panier-korttelin sydämessä. Sieltä me kerromme nyt tätä ihanaa tarinaa. Ja me kaikki elämme onnellisesti täydellisen kauniisti hehkuvan ihomme kanssa.