Hygiene tuotteet

Puhtaana päivään Pulpe De Vien suihkugeelien ja hammastahnojen avulla!

Pulpe de Vie Hygiene

Hygiene tuotteista haluaisin...

Minter is Coming

Tummentumia poistava hammastahna 75ml
Hammastahna mikä puhdistaa ja tekee hampaista valkoisemmat hellävaraisesti ja luonnollisesti. Luomu sitruunauute vähentää plakkia ja hoitaa ikeniä. Perliitti poistaa tummentumia hampaiden pinnalta ja minttu raikastaa hengityksen. Annostele tuotetta hammasharjalle herneen kokoinen määrä ja harjaa hampaita kolme minuuttia.

Fresh Kiss

Suojaava hammastahna
75ml
Hammastahna mikä puhdistaa hellävaraisesti ja suojaa hampaitasi luonnollisesti. Luomu ja Anti-bakteerinen rypäleuute vahvistaa hampaita, sinkkisitraatti auttaa vähentämään plakkia ja minttu raikastaa hengityksen. Annostele tuotetta hammasharjallesi herneen kokoinen määrä ja harjaa kolme minuuttia.

Oops I figue it again

Kosteuttava viikunasuihkugeeli
200ml
Ravitseva suihkugeeli sisältää luomu viikunaa ja mantelia, jotka kosteuttavat ja puhdistavat ihon hellävaraisesti. Levitä pieni määrä tuotetta vartalolle ja huuhtele lämpimällä vedellä.

Peach Please

Pehmentävä persikkasuihkugeeli
200ml
Ihoa pehmentävä hedelmäinen suihkugeeli sisältää luomu persikkaa ja aloe veraa. Levitä pieni määrä tuotetta vartalolle ja huuhtele lämpimällä vedellä.

Pimp my mousse

Energisoiva greippisuihkugeeli
200ml
Energisoiva sitruksinen suihkugeeli sisältää luomu greippiuutetta ja aloe veraa. Levitä pieni määrä tuotetta vartalolle ja huuhtele lämpimällä vedellä.